HVEM OG HVA ER SCANDIQUAL?

Scandiqual er et produkt fra det norske selskapet Adrenalin Media. I mer enn 20 år har de jobbet med kommunikasjon og markedsføring for kunder knyttet til turisme og reiseliv. Etter å ha påpekt den samme problemstillingen på mange steder var det klart for oss at vi trengte å skape et verktøy for denne spesifikke utfordringen. Vi har nå jobbet hardt og godt med å lage en løsning til problemet, som er rimelig, forståelig og separat fra resten av markedsarbeidet. Det er et supplement – et verktøy.

Produktet er  Scandiqual PIRKS, og muligheten til å få hjelp av våre Scandiqual reiselivskonsulenter.

 

SCANDIQUAL ER ET RESULTAT AV MANGE ÅRS ARBEID INNEN TURISME 

GRÜNDER & KONSULENT

«Jeg heter Gina, og er grunnleggeren av Scandiqual. Jeg elsker de små detaljene, og følelsen av å være varmt velkommen når jeg reiser og oppdager verden. Jeg har jobbet som markedsføringskonsulent og prosjektleder i mange år, og har turisme og tilknyttede virksomheter som mitt spesialfelt.  

Ingen ting gjør meg tristere enn når en stor opplevelse blir ødelagt av bagateller eller små detaljer som ville vært veldig enkle å fikse. Ikke bare blir jeg trist på vegne av meg selv og den ødelagte opplevelsen – jeg blir også trist på vegne av virksomheten som har feilet i å oppnå potensialet sitt. Det er grunnen til at jeg har vært meget dedikert i arbeidet med å skape PIRKS-rapporten.» 

 

Gina er hovedkonsulenten i Scandiqual, og ansvarlig for utviklingen av produktet. Hun ønsker at alle kunder skal være fornøyde, og jobber hardt for å gi dere et nyttig verktøy. Ring henne, eller ta kontakt per e-post for å komme i gang.

 

Gina Skjølet
Scandiqual konsulent
Telefon:  412 30 377

KUNDER I HELE EUROPA

Vi har vår base i Oslo, og i Sør-Frankrike, og reiser gledelig rundt for å betjene våre kunder.  Mesteparten av arbeidet gjøres digitalt på vårt kontor, men vi er også glade for å oppdage kundene våre slik deres besøkende gjør. Dette er også en del av konseptet med Scandiqual, at vi faktisk opplever det samme som besøkende fra land og strand, innland og utland, i forbindelse med PIRKS-rapporter og konsulenthjelp. Velkommen som kunde hos oss – uansett hvor du holder til! 

ADRENALIN MEDIA

Adrenalin Media er selskapet som eier og drifter Scandiqual.

Dette er et norsk PR og kommunikasjonsbyrå, som har holdt på siden 2002, som freelance eller leid inn på prosjekter. Les mer om Adrenalin Media og hva de kan tilby som separat selskap på en egen side her.

 

FORVENTNINGER OG FØLELSER SKAPES AV DIN VIRKSOMHET – HAR DU KONTROLL?

TA KONTAKT

Scandiqual har base i Oslo og i Sør-Frankrike. Du kan komme i kontakt via epost eller telefon. Vi har kunder i hele Norge og Europa, og reiser jevnlig rundt for å besøke våre kunder.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Telefon:
Norge: +47 412 30 377
Frankrike: +33 07 688 922 92

SEND EN E-POST

15 + 6 =

Denne websiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruken av cookies.  Les mer