PERSONVERN & GDPR

Vi tar personvern på alvor, og personopplysninger som samles inn, lagres, behandles, utleveres eller makuleres blir gjort i samsvar med Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven) og EUs personvernforordning (GDPR; General Data Protection Regulation) Nedenfor finner du derfor informasjon om opplysninger som samles inn, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene. 

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er: Adrenalin Media ANS. Kontaktinformasjon: Adrenalin Media ANS, Org.nr: 985 374 945. www.adrenalinmedia.no Telefon: 41 23 03 77 eller 41 23 04 11 . Har du spørsmål rundt behandling av personopplysninger kan du kontakte oss. 

DITT PERSONVERN ER VIKTIG FOR OSS

HVA & HVORFOR?

I utgangspunktet samler ikke Scandiqual / Adrenalin Media inn informasjon om deg, men bruker informasjonen vi mottar til ulike formål, avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg.  Dette kan være personopplysninger til formålene angitt her: 

Grunnleggende informasjon og kontaktinformasjon: Brukes til å besvare henvendelser og annen kommunikasjon. Navn, telefonnummer, e-postadresser og eventuelt personopplysninger som måtte følge av henvendelsen, og som er naturlig i situasjonen.

Kundebase, historikk og engasjement.  

Informasjon og markedsføring. Behandling skjer på ditt samtykke. 

For å få informasjon og statistikk fra nettsiden benytter vi informasjonskapsler. (Cookies). Vi samler ikke inn informasjon for oppbevaring eller deling, men bruker den for å tilpasse nettsiden til våre brukere. I statistikken er det umulig å identifisere enkeltpersoner. 

UTLEVERING

Personvern og privatliv er viktig for oss. Vi gir ikke ut opplysninger til noen med mindre det foreligger et lovlig grunnlag. Personopplysninger delt med tredjepart i kun strengt nødvendige i situasjoner, som gjennomføring av kjøp osv. Vi selger aldri informasjon videre til noen som helst. 

LAGRINGSTID

Dine personopplysninger er lagret hos oss så lenge det er nødvendig for det formålet personopplysningene ble samlet inn for. Du vil finnes i vårt kunderegister på bakgrunn av tidligere kjøp, eller tilbud, og kan be om å bli slettet fra dette hvis du ønsker det. Vi beholder nødvendige opplysninger for regnskap i tidslengden dette er lovpålagt. Personopplysninger behandlet på grunnlag av samtykke kan slettes hvis du trekker ditt samtykke tilbake.

TREDJEPART LEV.

Følgende tredjeparts leverandører kan også innhente og lagre informasjon. 

Google Analytics – Bruker informasjonskapsler slik at vi kan merke oss trender i bruk av nettsidene. Vi bruker dette for å forbedre nettsiden for deg, og for å få kunnskap om bruken hos våre kunder. 

Fiken Regnskapsprogram – Mottar informasjon og personopplysninger knyttet til kundeforhold, tilbud, avtaler og kjøp.  

Kontakt via e-post, skjema eller telefon – Det er mange måter å kommunisere på, og det kan være ting som gjelder en bestilling eller tjeneste. Vi lagrer korrespondansen. 

DINE RETTIGHETER

Du har rett til å vite hva vi vet om deg. Du kan kreve innsyn, sletting eller retting av dine personopplysninger. Du har også rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene hos Datatilsynet: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/den-registrertes-rettigheter/ For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte oss på e-post, telefon eller vanlig post. Vi vil svare så fort som mulig, og senest innen 30 dager. 

KLAGER

Dersom du mener at vår behandling av dine personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her, eller at vi på en eller annen måte bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kontakter Datatilsynet på deres egne nettsider: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/klage-til-datatilsynet/

Vi håper likevel at du først tar en prat med oss for å løse problemet, eller rette opp i situasjonen. Du kan til en hver tid trekke tilbake til samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måte å gjøre dette på, er å ta kontakt med oss. 

VENNLIGST TA KONTAKT OM DU VIL DISKUTERE DITT PERSONVERN

TA KONTAKT

Scandiqual har base i Oslo og i Sør-Frankrike. Du kan komme i kontakt via epost eller telefon. Vi har kunder i hele Norge og Europa, og reiser jevnlig rundt for å besøke våre kunder.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Telefon:
Norge: +47 412 30 377
Frankrike: +33 07 688 922 92

SEND EN E-POST

11 + 4 =

Denne websiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruken av cookies.  Les mer