SCANDIQUAL KONSULENTER

Nye jaktmarker, eller foredling av kundegruppen din? Ønsker du å oppdatere deg på reisetrender, eller se hvordan du kan skape et mer bærekraftig produkt?  Vi vil gjerne hjelpe deg. 

Vi har informasjonen du skulle ønske du hadde om hvilke kanaler du skal bruke, # du skal bruke, eller tips til tilpassede pakker basert på de siste trendene. Scandiqual-konsulenten kan lage en plan for din virksomhet og markedsaktiviteter for den kommende perioden, eller noe lignende som vil være nyttig for deg for å tiltrekke deg målet.

Justerer du små detaljer, eller planlegger et helt nytt feriested? Om du er i en prosess med å skape noe nytt eller gjøre om noe gammelt spiller ingen rolle for oss. Vi kan gi deg nyttige tips om hvordan du kan tilpasse produktet ditt, komme med innspill, og har et bærekraftig tankesett for framtiden. Vi er gjerne med på å forme ditt produkt slik at det når kundegruppen.

NÅ UT TIL, TILREKK & FANG

Våre konsulenter har erfaring fra en mengde klienter innen ulike felt av turisme og reiseliv, og vet hvordan man skal nå ut til, tiltrekke og fange kundegruppen. 

Vi er eksperter på informasjon og kommunikasjon, og hjelper dere gjerne med å finne ut hvordan dere kan tilpasse produkter og tjenester.

Reisetrender forandrer seg på samme måte som alle andre trender. Vi er oppdatert på hva kundene ønsker seg, og hvordan dere kan oppfylle ønsker og forventninger.

Har det stoppet opp med gode ideer og forslag til nye pakker, og tjenester? Fortvil ikke, vi har alltid mange kreative ess i ermet, og trekker de gjerne fram! 

TURISME OG REISELIV

I Skandinavia har vi mange vaner og rutiner som kanskje ikke er like vanlige i resten av verden, og som skiller seg fra hva denne kundegruppen er vant til. Vær klar over forskjellene, og gjør dette til en fordel.

Kundegruppen fra Europa ønsker å oppleve «Scandinavian living» og helst på en ekte og autentisk måte. Ved å legge til rette for disse opplevelsene kan dere skaffe dere en markedsfordel, og være et klart førstevalg når ferieturen til Norge skal planlegges.

Vi i Scandiqual kan komme med gode innspill og forslag til hva besøkende fra Norge, men også resten av verden ønsker seg, og være med på å skape eventyrlige minner som lever opp til forventningene.

 

TRENDER FOR 2024

«Gjestfrihet og personlig service

Grønnere reiser og bærekraftige valg

Lokale opplevelser

Historiefortelling med autensitet

Reiser hele året – også i lavsesong«

Bærekraftig reiseliv er viktig for både kunde og tilbydere. 

DE SMÅ TINGENE

Til tross for at økonomien blir strammere og verden mer usikker, reiser vi mer enn noensinne. Dette sier noe om hvor viktig opplevelser er for folk, uansett hvor de kommer fra. Et felles trekk for alle disse reisende er at de har fokus på bærekraft, miljø og lokale opplevelser, noe som kan virke som små og ubetydelig ting i den store sammenhengen. Forventninger og følelser er viktige punkter når ferien bestilles, men også når ferien er ferdig. Man ønsker seg selvfølgelig verdi for pengene, men også på det personlige planet bør man være tilfredstillt når hverdagen igjen treffer, med alle sine utfordringer.

Sørg for at du har kontroll på hva som er viktig for dine kunder, og din målgruppe. 

KOM I GANG

Hvis du tenker at en konsulent fra Scandiqual er noe for deg og din bedrift, er det bare å ta kontakt. Vi hører gjerne fra deg, og ser på hvordan vi kan bidra til å forbedre produktet ditt. Det første møtet/bakgrunnskonsultasjonen vil alltid være gratis og uforpliktende.

Ikke vær redd for å ta kontakt.

TA KONTAKT

Scandiqual har base i Oslo og i Sør-Frankrike. Du kan komme i kontakt via epost eller telefon. Vi har kunder i hele Norge og Europa, og reiser jevnlig rundt for å besøke våre kunder.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din virksomhet.
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Telefon:
Norge: +47 412 30 377
Frankrike: +33 07 688 922 92

SEND EN E-POST

5 + 3 =

Denne websiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke siden aksepterer du bruken av cookies.  Les mer